19 Şubat 2010 Cuma

Sessiz Gecenin Sonunda Gururlandık .




Bu sessizlik bizi öldürecek. Seyirciyi özledik, coşkuyu özledik, Kaf Kaf çekmeyi özledik.
Daha 2 maç var. İnşallah şu Kartal kupa maçını kazanırız eşleşeceğimiz takımla kendi sahamızda sessiz oynarız ve Konya maçında taraftarımıza kavuşuruz.
Dün gece iyi oynamadık fakat kazanmayı bildik. İyi oynayıp kaybetmekten iyidir. Bu üç puan bize ilaç gibi gelecek. Ayrıca GURUR’u kazandık.
Kalemizde Necati
Geri dörtlüde, Volkan, Gurur, Mustafa, Kerem
Orta sahada, Köksal, Aykut, Kıvanç, Timuçin
Forvette, Okan, Emrah
Necati mükemmel oynadı. 1. devre 4 2.devre 2 net gollük pozisyonu kurtararak galibiyette önemli bir rol oynadı. Geri dörtlüde Volkan ofansa katılmaya başladı. Defans görevinide iyi yaptı. Alt yapımızdan yetişen Gurur Necati ile birlikte dün Karşıyaka’nın en iyisiydi. Attığı golle de fırsatçı olduğunu gösterdi. Mustafa sezon başındaki formundan uzak gözüküyor. Haftaya Fuat’ın sakatlığı geçer Fuat Gurur göbekte oynar kanısındayım.Kerem sol bekte vasattı. Duran topları Reha hoca özellikle sağ kanattan Kerem’e kullandırdı. Ofans yönü hiç yok. Yediğimiz golde 40 metre uzun top atıldı, araya girip kesebilirdi. Eldeki malzeme bu. Reha hoca bu mevkide Serkan,Taha,Kerem kim iyi olursa onu oynatacak.

Orta sahada Köksal çok iyi futbolcu ancak henüz o iyi futbolcu sahada yok. Top ayağına okadar yakışıyorki. Özellikle ceza sahasında ve yaratılan boş alanlarda çok etkili oluyor. Dün Emrah’a golün pasını verdi. Diğer pasında ise Emrah’ın şutunu kaleci kurtardı. Erciyesspor da Emrah ile beraber oynadıkları için birbirlerinin özelliklerini iyi biliyorlar. Aykut bana göre görevini iyi yaptı zaman zaman ileri çıkarak isabetli şut atabiliyor. Erciyes kalesine atilan 4 isabetli şuttan ikisini Aykut attı birisi gol oluyordu kaleci kurtardı.

İsabetli şut yüzdemizi takım olarak arttırmalıyız. Bir maçta 4 isabetli şut atabiliyorsak maç kazanma şansımız az olur. Kaptan Kıvanç görevini yaptı. Hakemle oynamasa daha iyi olacak.Gereksiz yere sarı kart gördü. Topa iyi vurabilen her iki ayağını da kullanabilen bir oyuncu kaleye şut atmıyor.

Timuçin oyunda kaldığı süre içinde vasattı.Soldan yaptığı ortalarla etkili olmaya çalıştı. Alta yapımızdan yetişen Timuçin’den daha çok beklenti içindeyiz.

Forvette Okan’ın kalitesinden hiç şüphemiz yok. 90 dakika sahada kalması gereken bir oyuncu heran oyunun kaderini değiştirebir. İkinci golü erken atıp,takım rahatlasa Erçağ oyuna girebilirdi. Okan dün sahada yok gibiydi Fakat Erciyesspor 2 oyuncu ile Okan’ı marke etti. Bu yüzden Reha Hoca doğru olanı yaptı. Emrah golünü attı 2 tane de kaçırdı. Daha iyi olacak.
1.Devre Erciyes ceza sahasına 12 kez girdik Erciyes bizim ceza sahamıza 6 kez girdi.
Biz 2 net gol pozisyonu yakalayıp,1 ini golle neticelendirdik.
Erciyes 4 net gol pozisyonu yakalayıp,gol atamadı.
2. Devre Erciyes ceza sahasına 6 kez girdik. Erciyes bizim ceza sahamıza 10 kez girdi.
Bizim 2 net gol pozisyonumuz var 1 i gol oldu.Erciyes 4 net gol pozisyonu bulup 1 gol attı.Maç boyunca biz 3 korner attık.Erciyes 4 korner attı.Biz 4 isabetli şut attık.Erciyes 2 isabetli şut attı.
Bu istatistiklere göre kazındıysak bu başarıdır.6 haftayı geride bıraktık.Takımın oturması için 10 haftadan 4 haftalık bir süreye daha ihtiyacı var.Rakibe pozisyon vermeyen dirençli,daha fazla pozisyon bulup daha çok gol atan takım için hep birlikte sabredeceğiz.Şimdi önümüzdeki Kartal kupa ve deplasmanda oynayacağımız Çanakkale maçlarına bakalım.Bir deplasman galibiyeti bize ilaç olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder